Successos

Un incendi en dos locals de Manresa obliga a desallotjar preventivament una seixantena de veïns

El foc, que s’ha originat per causes que encara es desconeixen, ha cremat totalment l’interior d’una botiga de mòbils i un restaurant

Un incendi ha cremat aquesta matinada dos locals comercials situats a la plaça Catalunya de Manresa i ha obligat a desallotjar preventivament una seixantena de veïns dels blocs afectats. Una d’aquestes persones ha resultat intoxicada lleu pel fum i ha estat atesa ’in situ’ per efectius del SEM. L’avís del foc s’ha produït a tres quarts de quatre de la matinada i, fins al lloc dels fets, s’hi ha desplaçat nou vehicles de Bombers, Mossos d’Esquadra i també la Policia Local de Manresa. Per causes que encara es desconeixen, el foc s’ha originat en un dels baixos de la cantonada entre plaça Catalunya i carrer Saclosa, concretament als números 5 i 31, i les flames s’han propagat ràpidament. A banda de cremar completament l’interior dels dos locals, una botiga de mòbils i un restaurant que estan comunicats entre sí, el foc també ha calcinat dos vehicles que es trobaven aparcats al davant de la botiga de mòbils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia