Successos

anglaterra

successos

Detingut un home que ha intentat entrar amb el seu vehicle a una base militar dels EUA a Anglaterra

Els militars nord americans han efectuat diversos trets en un incident que ja s’està investigant

La policia ha demanat als ciutadans que no s’acostin a la zona

Un home ha estat detingut per intentar saltar-se un control i entrar amb el seu vehicle a la base militar dels Estats Units a Suffolk (Anglaterra), en un “incident significatiu” que ha motivat el tancament temporal dels accessos a aquestes instal·lacions.

L’Exèrcit nord-americà ha informat que la base ha quedat bloquejada a les 13:00 (hora local) i ha confirmat el desplegament de personal d’emergència. La Policia de Suffolk ha recomanat a la població que eviti la zona, segons la cadena BBC.

La Policia britànica ha afegit que militars dels Estats Units han realitzat trets en el marc d’aquesta emergència, que ha conclòs sense que cap membre del personal resultés ferit.

La base de la Força Aèria de Mildenhall, a uns 120 quilòmetres de Londres, serveix com a nus de transport i alberga una flota de KC-135 i forces especials d’operacions. Compta amb uns 3.200 militars, així com al voltant de mig miler d’empleats civils britànics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia