Successos

trànsit

accident múltiple

Uns trenta vehicles, implicats en accidents en cadena per la boira

A primera hora de la tarda d’ahir es va obrir al trànsit l’autovia A-2 –a l’altura de Golmés en direcció Lleida–, després d’estar quatre hores tallada i de desviar el trànsit per l’antiga N-II a causa dels accidents múltiples que es van produir durant el matí per culpa de l’espessa boira i l’escassa visibilitat que hi havia al Pla d’Urgell. Almenys una trentena de vehicles (29 cotxes i un camió) es van veure implicats en diverses topades en cadena a l’A-2, la primera de les quals va ser al punt quilomètric 490, poc després de dos quarts d’onze del matí, i es van veure afectats com a mínim set vehicles. Després d’aquest primer accident, segons va informar el Servei Català de Trànsit, en un tram de dos quilòmetres hi va haver diferents xocs (fins a vuit topades) amb danys materials de diversa consideració. Dinou persones van haver de ser ateses pel SEM, nou de les quals van ser traslladades en estat lleu: tres al CAP de Mollerussa i sis a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Les topades van provocar importants retencions a la via, entre els quilòmetres 498 i 489. En aquest sinistre múltiple, hi van participar nombrosos efectius per atendre els ferits i retirar els vehicles: set patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers i quatre ambulàncies del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia