Successos

Successos

Un lladre borratxo roba un cotxe i s’accidenta

Els Mossos d’Esquadra van detenir un lladre borratxo que va robar un cotxe a la Jonquera i immediatament després va tenir un accident de trànsit. Els fets van ocórrer el passat 25 de desembre, al voltant de les sis del matí, quan la policia va ser alertada d’un xoc que va tenir lloc a l’N-II. Un cop al lloc, els agents van constatar que un turisme havia xocat amb un dels pilons que delimiten una benzinera. Els Mossos van identificar-ne el conductor, il·lès, i van comprovar que el turisme accidentat l’acabava de sostreure d’un aparcament proper. El robatori i la fugida amb el vehicle els van presenciar el seu propietari i uns amics que van seguir el lladre fins que es va accidentar. A més, els agents també van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques. A la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,91mg/l, gairebé quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l. Per tot això, els Mossos d’Esquadra el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i per un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle.

El detingut va passar el mateix dia a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia