Successos

Successos

Dos garrotxins moren en un xoc múltiple a Torelló

Es tracta d’un jove de 23 anys veí d’Olot i un home de 66 anys de Sant Jaume de Llierca

En l’accident també s’hi va veure implicat el capità del Lleida Esportiu, Marc Nierga, que és veí d’Olot

Dos garrotxins van perdre la vida en un xoc múltiple a Torelló. Es tracta de Kevin Páez Lara, un jove de 23 anys veí d’Olot, i Narcís Corominas Giol, de 66, i que vivia a Sant Jaume de Llierca. Tots dos es van veure implicats en una topada fatídica que va tenir lloc el 30 de desembre, pels volts d’un quart de dotze de la nit, al quilòmetre 155 de la C-37, conegut com l’eix Vic-Olot. Segons les primeres informacions, s’hauria produït una col·lisió frontal entre dos turismes i, de retruc, en l’accident s’hi haurien vist involucrats dos cotxes més i un camió que transportava porcs. Com a conseqüència de la topada, van resultar morts els conductors de dos dels turismes involucrats. A més, en el sinistre hi va haver una persona ferida crítica, traslladada a l’hospital Vall d’Hebron, una persona ferida menys greu i dues més amb ferides lleus, que van ser traslladades a l’hospital de Vic. El capità del Lleida Esportiu, Marc Nierga, que és veí d’Olot i tornava a Lleida, on avui tenia entrenament amb l’equip, es va veure implicat en la topada. El jugador viatjava sol i va resultar il·lès, tot i que va passar la nit a l’hospital de Vic en observació. Es dona la coincidència que una de les víctimes mortals, Kevin Páez, també era jugador de futbol, i aquest any militava en el Santjoanenc, de tercera catalana.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del SEM. Pel que fa a l’afectació viària, la circulació es va tallar al tram de l’accident fins a les quatre de la matinada aproximadament, quan la via es va reobrir.

El Servei Català de Trànsit va informar ahir que la nit de Cap d’Any no es va registrar cap sinistre mortal a la xarxa viària interurbana catalana. Així mateix, tampoc hi va haver cap incidència viària destacada que dificultés la circulació a les principals carreteres i autopistes catalanes.

LA XIFRA

47
persones
han perdut la vida a les carreteres gironines durant el 2017 en quaranta accidents de trànsit


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia