Successos

successos

Detingut per haver mort un jove a ganivetades a Santa Coloma

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la matinada un home de 48 anys acusat de matar amb arma blanca un jove de 25 anys en el decurs d’una baralla al mig del carrer a Santa Coloma de Gramenet. Segons han informat fonts del cos policial, agents de seguretat ciutadana de la policia catalana que patrullaven cap a les 5.15 hores per Santa Coloma van detectar que s’estava produint una baralla entre dos individus en plena via pública, concretament al carrer de les Balears de la localitat del Barcelonès Nord.

En aquell moment, els agents van poder comprovar que un dels implicats en la trifulga estava ferit de gravetat per arma blanca i van procedir a detenir immediatament l’altre implicat en l’aldarull. El suposat autor de l’homicidi és un home de 48 anys veí de Santa Coloma, que va ser retingut al mateix lloc on s’havia produït la baralla.

La víctima, un home de 25 anys i també veí de Santa Coloma, va ser atès i traslladat en estat crític pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a un centre hospitalari proper, on va morir poc després a causa de la gravetat de les ganivetades que havia rebut.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra han obert una investigació per intentar aclarir les circumstàncies d’aquest succés, del qual el jutge ha ordenat el secret de les actuacions.

Entre altres aspectes, els agents intenten determinar si la víctima i el detingut es coneixien amb anterioritat als fets i els motius que haurien originat la discussió que va desembocar en la baralla mortal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia