Successos

policial

investigació per violació

Els Mossos investiguen la violació d’una dona a l’entorn de l’estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres

La víctima venia caminant des de Mataró per anar a treballar i després d’una brutal agressió va haver de ser hospitalitzada

Els Mossos d’Esquadra estan investigant una violació que s’hauria produït el passat 28 de desembre a Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Els fets, segons ha pogut saber l’ACN, van passar a primera hora del matí a l’entorn de l’estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres. La víctima és una dona d’entre 40 i 50 anys i veïna de Mataró que anava a la feina per un camí que transcorre paral·lel al mar i a les vies del tren, entre les estacions de Mataró i Llavaneres.

L’agressor l’hauria sorprès a tocar del pas soterrat de les vies, a l’alçada de la mateixa estació de Rodalies de Llavaneres. Segons alguns dels testimonis que la van socórrer, la brutalitat de l’agressió va deixar la dona amb la cara desfigurada i va haver de ser traslladada a l’hospital.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i ara per ara no hi hauria encara cap detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia