Successos

SUCCESSOS

Tres detinguts per robatoris en establiments

Van entrar a locals de l’Armentera, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries

Els autors van intentar fugir per la C-260

Els Mossos d’Esquadra de les comissaries de Roses i Figueres van arrestar el 6 de gener tres homes que estan sent investigats per haver comès robatoris en establiments de l’Alt Empordà. Els detinguts tenen edats compreses entre 18 i 25 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns del Prat de Llobregat, Blanes i Barcelona. L’actuació policial es va iniciar de matinada, quan els agents van tenir coneixement que, en pocs minuts de diferència, s’havien registrat tres robatoris amb força en una rostisseria i dos restaurants de l’Armentera, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries. Mitjançant aquesta informació, els Mossos van començar la recerca d’un vehicle que havien vist per la zona i que van considerar que podia ser l’automòbil amb què circulaven els autors dels fets. El turisme, ocupat per quatre persones, va fugir a molta velocitat per la carretera C-260. Durant el trajecte, el conductor va realitzar maniobres irregulars: unes infraccions que van posar en perill altres usuaris de la via amb els quals es va creuar.

Una patrulla policial va aturar finalment el vehicle al terme municipal de Vila-sacra. En el moment en què els ocupants del cotxe van veure que no podien prosseguir la marxa, van intentar escapar-se a peu, si bé els agents van aconseguir atrapar-ne tres. Els efectius van comprovar que portaven una motxilla amb brides, capses de plàstic, llevataps, licors i monedes, entre altres objectes, que acabaven d’endur-se dels tres negocis que van resultar afectats.

Els investigadors també van descobrir que el turisme amb què viatjaven –propietat d’un dels detinguts– portava unes plaques de matrícula que havien sigut sostretes el mateix 6 de gener a la població de Llagostera. En conseqüència, els Mossos van arrestar-los com a presumptes responsables de tres robatoris amb força, furt i falsificació de document públic.

Els detinguts van passar dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta per tal de localitzar el quart còmplice.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia