Successos

Successos

Ataquen un nen i gairebé l’escanyen amb una brida en un parc de Porqueres

Els Mossos busquen tres joves, dos de negres i un de blanc, com a sospitosos

A la zona, fa unes setmanes, van robar i colpejar una dona gran a casa seva

Dimecres a la tarda es va produir un atac sense precedents coneguts contra un nen d’11 anys que jugava sol a bàsquet en un parc de jocs infantils de Porqueres. Tres joves –dos de negres i un de blanc, segons la víctima– que es tapaven el rostre van abordar el nen, li van posar una brida al coll i la hi van estrènyer fortament. La víctima va aconseguir arribar fins a la porta de casa seva, on es va desplomar i va poder ser auxiliat pels seus familiars, que van tallar la brida. El nen va ser atès pel SEM i traslladat fins a l’hospital Josep Trueta, on el van atendre de les lesions i el van donar d’alta un cop es va considerar que estava recuperat i no corria perill. La família del nen va presentar denúncia oficialment ahir davant dels Mossos, que ja van començar a fer recerca dels agressors el mateix dimecres a la tarda, tan bon punt van tenir constància de l’atac, però no van trobar els agressors i fins ahir no constava que s’hagués fet cap detenció.

Assalt a una dona gran

A Porqueres, prop de la zona on dimecres es va perpetrar l’atac contra el nen d’11 anys, també es va produir, fa ja unes setmanes, un brutal atac a una dona gran que també va acabar al Trueta. En aquesta ocasió, els assaltants eren tres nois d’origen africà de Banyoles ja coneguts per la policia i encara menors d’edat. Els nois es van presentar a la casa de la víctima i van demanar-li que els donés aigua. Però ella, que ja es va malfiar, els va dir que no i que trucaria als Mossos, cosa que va fer quan va semblar que els nois marxaven. La dona va dir que tenia por que li fessin mal. I així va ser. Els nois van tornar a entrar a la casa i van començar a colpejar la dona, que per desempallegar-se’n els va entregar un bitllet de 500 euros que tenia a casa. Però ells no en van tenir prou i la van anar colpejant tot exigint-li que els obrís una caixa forta que té a la casa. La dona els va advertir que ja havia trucat al 112 i finalment els assaltants van marxar. Ja eren fora quan van arribar els Mossos, que van auxiliar l’anciana; tenia ferides ben visibles al cap i va haver de ser traslladada al Trueta, on li van donar l’alta hores després. L’assalt es va perpetrar al matí, i al migdia una patrulla dels Mossos va localitzar i arrestar els tres sospitosos. Però, com que són menors d’edat, al vespre ja estaven en llibertat i rondaven altra vegada pel centre de Banyoles. La policia té detectats un grup de malfactors juvenils residents a Banyoles que es desplacen a Porqueres per buscar víctimes propícies per robar-los. Trien gent gran, persones amb discapacitats físiques o psíquiques i també mainada. Aprofiten la impunitat que tenen davant la justícia pel fet de ser menors d’edat.

LA DATA

10.01.18
Van assaltar
un nen d’11 anys que jugava a bàsquet en un parc de jocs infantils de Porqueres

LA XIFRA

3
nois,
dos de negres i un de blanc, busquen els Mossos com a sospitosos de la inaudita agressió

LA XIFRA

11
anys
té el nen que va ser atacat pels nois, que li van posar una brida al coll mig escanyant-lo


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia