Successos

Detenen un lladre que duia un cotxe robat d’una casa de Lloret

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre que havia sostret un vehicle a Lloret de Mar per Nadal. La detenció es va produir el 14 de gener. Es tracta d’un home de 30 anys, de nacionalitat croata i veí de Castelló d’Empúries, i és sospitós d’un delicte de robatori amb força.

Els fets es van destapar el mateix dia 14 de gener, quan agents de l’àrea regional de trànsit Girona duien a terme tasques de regulació de trànsit a la carretera GIV-6053, a l’altura del punt quilomètric 2, a la població de Vilanova de la Muga, quan van aturar un turisme amb cinc ocupants a l’interior.

El conductor va mostrar als agents un permís de conduir internacional de Bòsnia i Hercegovina que, en una primera inspecció, es va sospitar que podria ser fals. Per aquest motiu, els agents el van recollir per analitzar-ne l’autenticitat. Quan els policies van comprovar la resta de documentació, van constatar que el vehicle constava com a sostret en un robatori amb força en una casa de Lloret de Mar comès el 23 de desembre del 2017, en què, a part del vehicle, també es van sostreure altres objectes de valor.

El conductor va manifestar que havia comprat el cotxe per internet a través d’una plataforma de compravenda d’objectes de segona mà, però que no tenia cap document acreditatiu de la transacció.

Llibertat amb càrrecs

Per aquest motiu, van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El detingut, que tenia antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va dictar la llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia