Un conductor de Figueres de 78 anys mor en un xoc a l'N-II a Pontós

Vuitena víctima mortal a les carreteres gironines. Un veí de Figueres de 78 anys, Antonio Bautista Gómez, va morir diumenge a la nit en xocar el cotxe que conduïa amb un altre turisme al quilòmetre 742 de l'N-II a Pontós. En el tram d'aquesta carretera a Pontós hi ha hagut tres accidents mortals en menys d'un any. El 4 d'abril passat un xofer va morir en un xoc de dos camions i el 29 d'octubre, un noi de Cadaqués de 21 anys.

Camió bolcat a la C-66

Precisament ahir al vespres un altre camió va tenir un accident de trànsit quan circulava per la C-66 a l'altura del municipi de Sant Julià de Ramis. El conductor del vehicle, que anava carregat de rocs, va perdre el control, va topar contra un dels panells informatius i les tanques protectores i va acabar bolcant enmig de la carretera. De resultes de l'accident, una de les vies de circulació en sentit Girona va haver de ser tallat al trànsit i només es podia circular pels dos carrils en direcció a Banyoles. El camioner, de cinquanta anys, va sortir il·lès de l'accident, tot i que va ser traslladat en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona per curar-li les ferides al clatell i a la cara.

Per altra banda, dos vehicles van topar ahir a la C-31 al terme municipal de Calonge. Cap dels dos ocupants va resultar ferit de consideració ni va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.