Successos

Successos

Roben un camió grua especial a Figueres i pel GPS el troben a Marsella

El vehicle de Grues Padrosa, un model americà de grans dimensions, era al taller quan els lladres, sense la clau, se’l van endur

Un camió grua de grans dimensions, un model americà Kenworth, de l’empresa Grues Padrosa de Llers, va ser robat la nit de dimecres a dijous d’un taller de Figueres, i gràcies a la ràpida reacció i perícia dels responsables de l’empresa, que van seguir els moviments del vehicle a través del sistema de localització GPS, el vehicle va poder ser recuperat el mateix dijous. Estava estacionat en una àrea de servei de l’autopista a uns 50 quilòmetres de Marsella.

Dijous al matí l’operari que havia d’anar a recollir el camió al taller de Figueres es va trobar amb la sorpresa que havia desaparegut. Les claus dels vehicle les tenia guardades l’encarregat del taller, però els lladres van poder engegar-lo i marxar amb enginy de professionals. En adonar-se del robatori, una responsables de Padrosa va córrer a presentar denúncia als Mossos, però alhora des de l’empresa van activar el sistema de seguiment GPS del camió i van descobrir que havia travessat la frontera i circulava en direcció nord. Finalment se’l va detectar a prop de Marsella, estacionat en una àrea de servei. Sense ningú a dins. Un operari de l’empresa el va anar a recollir, però avisant primer els gendarmes que van anar a supervisar l’operació de recollida i se’ls va entregar la denúncia presentada als Mossos per acreditar que el xofrer que s’enduia el vehicle tenia llicència per fer-ho. Els Mossos i la Gendarmeria continuen les gestions per intentar localitzar els lladres i la destinació que pretenien donar al vehicle. Tot indica que la seva intenció era destinar el camió, de gran valor econòmic, a la venda per utilitzar en algun país de l’est d’Europa.

Aquesta vegada el camió Kenworth ha pogut tornar a donar servei a Grues Padrosa, però no hi va haver tanta sort amb el camió que els lladres van robar el maig del 2006, que no ha estat mai localitzat. En aquella ocasió dos encaputxats es van endur el camió de l’aparcament de Padrosa, van desmuntar el GPS i el van llençar al voral. La investigació va poder determinar que anava cap al nord, però se li va perdre la pista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia