Successos

Successos

El conductor que va causar la mort d’una menor ahir a la C-17 a Gurb anava begut i circulava en sentit contrari

El vehicle de l’arrestat va col·lidir frontalment contra un cotxe que circulava en el sentit correcte de la marxa

Els Mossos van detenir ahir un home de 40 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Hipòlit de Voltregà (Osona), com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi i lesions per imprudència greu, conducció temerària i per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van succeir ahir, al voltant de les 7 del matí, quan diversos testimonis van alertar que un vehicle circulava en direcció contrària per la C-17, a l’altura d’Orís (Osona).

Immediatament es va muntar un dispositiu policial per tal de localitzar i aturar el vehicle infractor. Poc després, una dotació policial va localitzar-lo però el conductor va fer cas omís a les indicacions de la policia i va continuar la marxa en sentit contrari a gran velocitat. Posteriorment va fer el mateix amb una segona dotació policial situada uns quilòmetres més endavant.

Finalment, a l’altura del punt quilomètric 64,8, dins del terme municipal de Gurb (Osona), el vehicle va col·lidir frontalment contra un cotxe que circulava en el sentit correcte de la marxa.

Com a conseqüència del fort impacte va morir una jove menor d’edat i tres persones més van resultar ferides de diversa consideració.

El conductor causant de l’accident, que també va ser hospitalitzat, va ser sotmès a les proves de detecció alcohòlica i va donar una taxa de 0’62 mg/l.

A hores d’ara, el detingut continua hospitalitzat amb custòdia policial a l’espera de posar-lo a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Vic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia