Successos

Troben tabac de contraban en un autocar

La Guàrdia Civil va trobar dissabte a la matinada a la Jonquera 1.008 paquets de tabac de contraban amagats en dues maletes d’un autocar que feia la ruta entre Barcelona i Marsella. Els agents van inspeccionar el vehicle en el marc d’un control fiscal i van veure-hi les maletes sospitoses.

La policia va mirar de trobar-ne el propietari però el conductor va manifestar que desconeixia qui les havia facturades. Quan van obrir-les, hi van descobrir 988 caixes de tabac de la marca Marlboro i 20 més de Marlboro Gold. Cap no portava els precintes fiscals. Els productes confiscats tenen un valor al mercat de 4.850 euros.

L’endemà mateix, la policia va detenir per un presumpte delicte contra la salut pública un home, de 39 anys i de nacionalitat francesa, que duia 18,5 quilos de marihuana amagats en quatre bosses de plàstic al portaequipatges del cotxe.

El decomís de tabac als límits fronterers és habitual. En una de les darreres intervencions fetes públiques, al gener, la Guàrdia Civil de Puigcerdà va intervenir un total de 2.260 paquets de tabac de contraban amagats en un vehicle en un control a la zona del túnel del Cadí. Quan van escorcollar un vehicle van trobar 1.000 paquets de la marca Austin Red i 1.260 de la marca Winston Red, amb un valor total de 9.896 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia