Successos

Demanen setze anys de presó per abusos a Riells

Un acusat s’enfronta a una pena de setze anys de presó per haver agredit sexualment de forma continuada la neta de nou anys durant els mesos de juliol i agost del 2006 a Riells i Viabrea.

Segons recullen els escrits de l’acusació, el processat anava a casa del seu fill a treballar perquè havien muntat plegats una empresa de fusteria. La fiscalia i l’acusació particular exposen que l’home aprofitava els moments en què estava sol al domicili amb la menor per pujar a la seva habitació i convèncer-la de “jugar a un joc que li agradaria molt”. Aleshores, li feia tocaments, li introduïa els dits i molts de cops va intentar que la nena li fes una fel·lació. El fiscal i l’acusació particular consideren que el temor que li va inculcar a la nena i el fet de ser el seu avi van fer que no denunciés les agressions sexuals fins al 2013. La defensa en demana l’absolució.

Per evitar que el descobrissin, l’acusat amenaçava la neta, segons les acusacions. “Li deia de forma imperativa que no cridés quan li feia mal i, quan la nena plorava o volia anar-se’n, la subjectava amb força perquè no se n’anés.”

Judici suspès

El cas havia d’arribar ahir a judici a l’Audiència de Girona però s’ha suspès perquè faltava un testimoni clau per a la defensa. L’acusen d’un delicte continuat d’agressió sexual a menor de 13 anys amb agreujant de parentiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia