Successos

Detenen dos joves amb dos quilos de marihuana

El conductor, a més, anava begut i conduïa sense haver tingut mai permís

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos nois de 22 i 26 anys, veïns de Blanquefort (França), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A un d’ells, el conductor del vehicle, també se l’acusa de dos delictes contra la seguretat viària. Els fets es van produir el 19 de març, en un control al punt quilomètric 772,6 de l’N-II, al terme municipal de la Jonquera, a la comarca de l’Alt Empordà.

Els agents del Mossos d’Esquadra que estaven efectuant un control van aturar el vehicle i, un cop consultat, van constatar que el conductor no s’havia tret mai el permís de conduir. Seguidament, i en veure signes evidents d’anar begut, li van fer la prova d’alcoholèmia. Va donar un resultat positiu de 0,71 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

Però els agents no van donar el control per acabat perquè van detectar altres indicis delictius. Els agents policials van sentir una forta olor de marihuana procedent de l’interior del turisme. En l’escorcoll del cotxe, la policia va localitzar una bossa de 2,2 quilos de cabdells de marihuana al maleter, que va ser valorada en uns 3.000 euros.

Per tot plegat, se’ls va detenir per un delicte contra la salut pública. Al conductor, a més, se l’acusa de dos delictes contra la seguretat viària. Els dos nois, de 22 i 26 anys i nacionalitat francesa, van passar el 20 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar aquell mateix dia la seva posada en llibertat, tot i que amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia