Successos

TRIBUNALS

Jutjat per disparar a un home un balí en una cassolada pels Jordis

El jutjat d’instrucció número 4 de la Bisbal d’Empordà va jutjar ahir un veí de Palamós acusat de disparar un balí que va impactar contra un home durant una casserolada de protesta per l’empresonament dels Jordis i els escorcolls a la seu del Departament d’Economia. La fiscal demana una multa de 60 euros per un delicte lleu de lesions. El cas va quedar vist per a sentència.

Els fets els va denunciar un altre veí que assegura que l’acusat el va insultar i va veure com treia l’arma al balcó. Segons la víctima, va denunciar les lesions l’endemà perquè ha explicat que inicialment no va identificar l’impacte i pensava que li havien llançat una pedra. El denunciat, per la seva banda, va admetre que el dia dels fets, el 16 d’octubre, en sentir el soroll de la casserolada, va sortir al balcó i va demanar que “callessin”. “Llavors em van insultar i potser no vaig fer ben fet però vaig agafar l’escopeta de balins i vaig disparar dos trets a l’aire”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia