Un jove de 17 anys mor atropellat per un cotxe mentre creuava l'N-II, a Lleida

Un veí de Reus, de 17 anys, va morir atropellat ahir a la matinada per un cotxe mentre creuava la carretera N-II, a Lleida. L'accident es va produir quan faltaven vint minuts per les dues de la matinada, al quilòmetre 458,2 de l'N-II, que uneix Lleida i Alcarràs. El jove estava creuant la carretera, que en aquest punt separa la discoteca Wonder d'un bar restaurant, quan el va envestir un turisme. El conductor va resultar il·lès i va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia. Fins al lloc de l'accident, on no hi ha cap pas de vianants, s'hi van desplaçar tres dotacions dels Mossos i dues dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques.

Cinc ferits a Barcelona

D'altra banda, cinc joves van resultar ferits –dos d'ells de gravetat– en un xoc entre dos cotxes que es va produir ahir a les sis del matí, al Nus de la Trinitat. L'accident, en què es van veure implicades cinc persones més que van resultar il·leses, va obligar a tallar durant una hora tots els carrils d'entrada a Barcelona per la C-33 i la C-58, la qual cosa va provocar retencions de fins a mig quilòmetre. Els carrils es van reobrir de forma progressiva a les set del matí, després que es retiressin els vehicles accidentats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.