Successos

França

El Mont-Saint-Michel evacuat per una alerta de seguretat

L’històric Mont-Saint-Michel, a la costa oest de França, va ser evacuat ahir per la Gendarmeria, segons diversos mitjans locals. El diari regional Ouest-France va assenyalar en la seva pàgina d’internet que es va tallar l’accés als autobusos turístics a primera hora del matí per la presència d’un sospitós que les autoritats busquen “activament”. “Un individu va entrar al Mont-Saint-Michel i, davant el propietari d’una cafeteria, va proferir amenaces molt precises contra les forces de l’ordre”, va dir el prefecte de la Mànega, Jean-Marc Sabathé, en declaracions recollides per l’emissora France Info. Davant el dubte, les autoritats han preferit tancar l’abadia on se celebraven oficis religiosos i evacuar la muntanya.

Passat el migdia, les autoritats van donar per tancada la intervenció després d’un escorcoll casa per casa sense que haguessin trobat la persona, que van considerar que ja era fora de l’illa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia