Dos homes fereixen i deixen inconscient la mestressa del bar Visi de Flaçà

Dos homes van ferir i van deixar inconscient ahir la mestressa del bar Visi de Flaçà, situat al carrer Comerç de la població. Els fets van passar al voltant de les nou del matí, quan dos homes van anar al bar i van espantar la dona. Al cap d'una estona, un veí de la població va anar a l'establiment a prendre un tallat i va trobar la dona molt nerviosa. L'home va explicar que, en interessar-se per l'estat de la dona, aquesta li va contestar que hi havien anat dos homes que li havien fet «molt mala espina». Aquest veí li va dir que no patís perquè li faria companyia una estona mentre prenia el tallat i llegia el diari.

Quan l'home va marxar, al cap d'uns deu minuts es va produir l'agressió a la dona, suposadament per part dels dos homes que havien marxat anteriorment. La dona, amb la cara ensangonada, va sortir del bar per anar al del costat a demanar auxili, i va quedar inconscient, segons va explicar un testimoni presencial dels fets. Malgrat tot, hi ha diverses versions de com van anar els fets. Mentre que inicialment alguns testimonis van comentar que la dona havia estat ferida al coll amb un ganivet, d'altres van dir que presumptament l'hauria utilitzat per intentar defensar-se dels agressors. La dona va ser traslladada en ambulància a l'hospital, tot i que al lloc s'hi va traslladar un helicòpter medicalitzat. L'agressió sembla que no va ser tan greu com inicialment es pensava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.