Successos

Successos

Un altre misteri vora el pantà

Apareix al Pasteral un home estès que assegurava que l’havien atacat, abandona un vehicle i fuig dels Mossos, i se li perd el rastre fins passats uns dies

El pàrquing del bar La Parada del Pasteral, el punt als entorns del pantà on la parella assassinada a Susqueda va passar la nit abans del dia del crim, és l’escenari d’un altra misteriosa desaparició: la del conductor d’una furgoneta que està aparcada sota uns arbres al costat del riu des del passat 29 d’abril. Aquell dia, els Mossos van haver d’intervenir alertats pels responsables de La Parada, perquè es van trobar, estès al terra davant del bar, un home, que mostrava un estat d’excitació i assegurava que l’havien intentat matar, mentre feia gestos assenyalant un estrangulament. L’home amagava sota la roba un ganivet de grans dimensions, que li van arrabassar per evitar mals majors.

Els Mossos van intentar dialogar amb l’home, però aquest va reaccionar arrencant a córrer i es va anar a amagar en una casa propera en una zona boscosa. Els Mossos van tornar al Pasteral sense el fugitiu però amb el seu carnet de conduir, que van dipositar al parabrises de la furgoneta.

Durant dies, el vehicle va continuar al seu lloc i el seu conductor no apareixia enlloc, fins que un dia va tornar, acompanyat per la seva àvia i un altre familiar, que havien vingut des de l’Estat francès i l’havien localitzat ingressat en un centre hospitalari de Barcelona, on l’home va acabar després de l’incident. Els problemes, però, van continuar, perquè l’home no va trobar les claus de la furgoneta i ell mateix va acabar trencants dos vidres laterals per poder recuperar alguna cosa que tenia a l’interior. Ara, la furgoneta continua estacionada al pàrquing de La Parada i es va deteriorant. Si l’home va ser víctima d’un atac com deia o si patia paranoia no s’ha aclarit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia