Busquen a la platja de Blanes un noi de Canet de Mar desaparegut

Batuda dels serveis d'emergència per localitzar un jove de 28 anys de Canet de Mar que hauria desaparegut a la frontera entre la Selva i el Maresme. La recerca se centrava ahir a la platja de s'Abanell, a la zona dels Pins, on s'ha trobat la bicicleta del noi. Tot fa pensar que la bicicleta va acabar a la sorra després d'estar dins el mar. Malgrat que la bicicleta hagi aparegut a Blanes, els serveis d'emergència no descarten que el jove hagués caigut en un altre punt de la zona costanera. Tot i així, els esforços de Bombers, Mossos d'Esquadra, policia local i Protecció Civil se centren en aquest punt, on han treballat bussos, mitjans marítims i aeris. Els treballs continuaran avui, però s'espera temporal de llevant.

Segons ha pogut saber aquest diari, el jove va sortir el dia 23 de febrer de Canet de Mar per fer una ruta amb bicicleta de diversos dies. En l'última comunicació que va tenir el jove amb els familiars els deia que havia quedat amb uns amics en un punt entre Malgrat de Mar i Pineda de Mar. Però en veure que el noi no responia a les trucades van decidir diumenge presentar la denúncia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.