Un jove mata el seu germà a Vinyols i els Arcs i se suïcida tirant-se pel balcó

Les dues víctimes, de 22 i 32 anys, havien mantingut una forta discussió familiar durant la matinada

Els fets van tenir lloc al votant de les tres de la matinada, quan els germans van arribar al seu habitatge de Vinyols i els Arcs (Baix Camp) enmig d'una acalorada discussió. Els dos joves, que vivien de lloguer al sisè pis del número 1 del carrer Josep Maria Folch i Torres, van estar una estona intercanviant-se crits al replà de l'escala, fet que va despertar alguns dels veïns que viuen als pisos del costat. De fet, el veí del costat dels joves va explicar ahir que fins i tot va sortir al replà enfadat per demanar als dos germans que entressin dins del seu habitatge, on, segons sembla, la discussió va continuar.

Un cop dins de casa seva, el més jove dels dos familiars va acabar atacant a ganivetades el seu germà, que va morir a conseqüència de les ferides. Tot seguit, va suïcidar-se llançant-se pel balcó de l'habitatge. Segons el relat d'alguns dels testimonis, la caiguda del noi va coincidir amb l'arribada dels Mossos d'Esquadra a la zona, que havien estat advertits pels veïns del bloc del davant després de sentir crits i veure el jove trencant plats a la cuina. Just quan els agents entraven a l'edifici, el noi va optar per saltar. El seu cos va ser localitzat al pati comunitari de l'edifici (format per diversos blocs ocupats majoritàriament per segones residències), on ahir al matí encara hi havia el cordó policial instal·lat pels Mossos d'Esquadra.

El cos policial ha obert una investigació per esclarir els fets. Fonts dels Mossos van explicar que no es té constància que cap de les dues víctimes tingués antecedents policials, ja que no s'ha considerat rellevant per a la investigació. Tot sembla indicar, doncs, que el motiu de la disputa va ser familiar.

Els veïns, sorpresos

Segons el relat d'alguns dels veïns de l'edifici, els dos germans s'havien traslladat a la zona pels voltants de les festes nadalenques, i no eren gaire coneguts entre la comunitat. Els joves havien llogat l'habitatge a una dona que resideix fora de Catalunya, vivien sols, i fins i tot molts desconeixien que hi hagués una relació familiar entre tots dos.

Llevat de la forta discussió que van poder sentir alguns durant la matinada d'ahir, els veïns desconeixien si hi havia cap tipus de conflicte previ entre els dos germans, i van assegurar que no tenien constància que s'hagués produït cap altra baralla o discussió des que hi vivien. La majoria es van mostrar sorpresos per les conseqüències tràgiques de la baralla d'ahir a la matinada.

El crim va provocar un ampli desplegament policial i de mitjans sanitaris a la zona, un barri generalment tranquil situat a tocar del nucli urbà de Cambrils. Els bombers de la Generalitat també van haver d'intervenir per tal de tirar a terra la porta de l'habitatge on vivien els germans, mentre que la policia científica va estar recollint-hi proves fins als voltants d'ahir al migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.