Successos

Tres mil peces falsificades a la Jonquera i a Lloret de Mar

El valor de la roba i els complements comissats a les dues poblacions suma vora 534.000 euros

En les operacions policials es van inspeccionar dotze locals

Les diverses operacions dutes a terme per la Guàrdia Civil aquest estiu contra la venda de productes falsificats en botigues de la Jonquera i Lloret de Mar s’han saldat amb un total de 3.000 peces de la marca Michael Kors valorades en 534.000 euros comissades.

La policia va endegar les actuacions la setmana passada arran de la denúncia d’aquesta coneguda marca de roba i complements. La primera intervenció de l’operació Metracrilato es va dur a terme a la zona comercial de la Jonquera el 6 de setembre, on una cinquantena d’efectius van inspeccionar cinc locals i van comissar 1.800 productes d’aquesta marca, entre els quals hi havia cinturons i bosses de mà valorades en 252.000 euros.

També es van endur diversos anagrames de la marca amb material per a ser enganxades i cosides a les peces. La segona fase de l’operació es va fer l’endemà a Lloret de Mar amb la participació del mateix nombre d’efectius, que van inspeccionar sis locals més i van comissar 1.200 peces falsificades i valorades aquesta vegada en 282.000 euros. La policia va citar en qualitat d’investigats els dotze propietaris dels locals per presumptes delictes contra la propietat industrial.

En totes les intervencions, la policia va tenir l’ajut d’un pèrit de la companyia Michael Kors per determinar l’autenticitat dels productes. El cos policial destaca que els propietaris dels dotze establiments inspeccionats van prendre “mesures de seguretat” per evitar l’actuació de la policia, entre les quals, l’existència de persones situades a les proximitats dels locals que si observen moviments estranys alerten de la presència policial perquè els responsables dels locals els tanquin.

LA DATA

6-7.09.18
Dues operacions
policials amb una cinquantena d’agents en cada cas van tenir lloc a la Jonquera i a Lloret.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia