Successos

Alliberen una dona segrestada en un pis de la Jonquera

Els Mossos d’Esquadra han alliberat una dona segrestada en un pis de la Jonquera i han detingut un home de 38 anys que l’hauria enganyat perquè viatgés des d’Itàlia prometent-li una relació sentimental. Un cop a Catalunya l’havia retingut a l’habitatge i l’hauria amenaçat de mort amb l’objectiu obligar-la a exercir la prostitució.

La policia investiga dues altres dones, de 25 i 28 anys, que vivien al pis, per la seva possible implicació en un presumpte delicte de tràfic d’éssers humans amb finalitat d’explotació sexual, detenció il·legal i amenaces. El cas va començar quan la policia va rebre un avís de la Interpol a Roma sobre el possible segrest d’una dona que residia a Itàlia. La víctima havia aconseguit fer i enviar una fotografia del carrer on estava retinguda i una carta en què explicava la seva situació. Els agents van identificar el domicili i s’hi van adreçar. Al pis hi havia un home que els va dir que convivia amb tres dones, la seva parella sentimental, una amiga d’ella i una noia que acabava d’arribar d’Itàlia de vacances. Els Mossos van parlar amb elles i la noia suposadament de vacances va dir que era la que havia demanat ajuda .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia