Successos

Onze ferits lleus en la sortida de via d’un bus a Forallac

Onze nens van resultar ferits lleument ahir a primera hora de la tarda quan l’autocar en què viatjaven va sortir de la via al quilòmetre 2 de la GI-651, que uneix Canapost amb Palau-sator, al terme de Forallac. El personal de les diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) desplaçades fins a la zona va atendre in situ els escolars i, posteriorment, van dur els ferits a l’hospital de Palamós. Al centre sanitari van fer-los un reconeixement a tots, nens i nenes d’entre 11 i 12 anys, i a les 18 h ja els havien donat l’alta a tots, amb pronòstic lleu i destinació al seu domicili.

Els Mossos d’Esquadra i els bombers van acompanyar la resta d’ocupants fins al local social de Peratallada, a escassa distància del lloc on es va produir l’accident, fins que va arribar un altre autocar per tornar-los a casa. El vehicle sinistrat transportava 40 persones: 36 menors i quatre adults. Els cossos d’emergències van rebre l’avís quan faltaven dotze minuts per a les tres de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia