Successos

Van escanyar i colpejar el mort del pantà

Investiguen si les pedres que feien de llast eren de l’antiga pedrera

L’home trobat mort i lligat a unes pedres dins del pantà de Darnius-Boadella havia rebut molts cops de puny al cap, però també tenia senyals d’escanyament. S’especula que algú li oprimia el coll amb el braç per darrere mentre un altre el colpejava per davant. La investigació intenta aclarir on es va produir la mortal agressió i si les pedres que li van lligar al cos procedeixen d’una antiga pedrera que hi ha a poca distància d’on van llençar el cos, per on els criminals van haver de passar en el supòsit que vinguessin dela carretera que enllaça amb Darnius o Boadella i no pas per la pista que ve de Sant Llorenç de la Muga. Les corretges que lligaven el cos a les pedres eren del tipus de lligams que es fan servir per estacar estris a les baques dels vehicles.

La víctima, segons es va comprovar amb l’anàlisi del cos, havia begut molt. El fet que anés sense pantalons i sense mitjons, però en canvi portés posades –a part dels calçotets i una samarreta– les sabates, avala la hipòtesi, una de les que es plantegen, que es podria tractar d’un camioner que estigués descansant dins del camió i que hagués hagut de sortir de pressa posant-se només les sabates, i un cop a fora s’hagués trobat amb els agressors. El cadàver va ser descobert dissabte al migdia i tot indica que feia poques hores que era dins de l’aigua. Se pressuposa que l’hi van llençar de nit perquè el cos va quedar a la vista, cosa que amb la foscor no es devia veure. No es descarta, doncs, que el crim es perpetrés la nit de divendres a dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia