Successos

Troben una dona morta en un incendi a Figueres

El foc es va extingir ràpidament però els bombers van trobar el cos sense vida

Els bombers van rebre ahir, quan passaven dos minuts de les tres de la tarda, l’avís d’un incendi que es va produir al primer pis d’un edifici de tres plantes, al número 14 de la plaça de l’Ajuntament de Figueres. Els bombers, que es van desplaçar al lloc amb quatre dotacions, van poder donar ràpidament el foc per extingit però ja es van trobar el cos sense vida d’una dona quan van entrar a l’interior de l’habitatge. Es tracta d’una dona d’uns 85 anys i amb mobilitat reduïda. Al voltant de les cinc de la tarda els bombers van donar l’incendi per extingit.

Investigació en curs

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les circumstàncies i les causes del foc, però a l’hora en què es va tancar aquesta edició no s’havia aclarit amb exactitud l’origen del sinistre. En espera dels resultats de la investigació en curs per part dels cossos policials, una de les pistes que s’apuntaven era si s’havia pogut originar l’incendi per una cigarreta. En aquest sentit, segons informava l’agència ACN, alguns veïns de l’immoble asseguren que la víctima era fumadora.

Pel que fa als danys materials a l’edifici, fonts dels Bombers explicaven que van ser de poca intensitat: es va cremar un sofà i les flames van afectar el guix de les parets i del sostre del menjador del pis. A la resta de l’immoble no hi va haver danys, i únicament va resultar afectat pel fum de l’incendi.

Els Mossos d’Esquadra també s’han fet càrrec de les tasques amb el jutjat, i fins al lloc del sinistre ahir s’hi va traslladar la forense per fer l’aixecament del cadàver de la víctima. En la intervenció d’ahir a Figueres hi van intervenir, a més dels bombers, tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Guàrdia Urbana i una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia