Empresonen quatre lladres que assaltaven amb una pistola o amb un ganivet empreses del Vallès

Un jutjat de Cervelló ha enviat a la presó de manera provisional quatre lladres acusats d'haver robat en set empreses del Vallès i en dues cases; en una d'elles, a Cervelló (Baix Llobregat), en grau de temptativa. Els lladres, veïns de Mollet del Vallès, Sabadell i Vilalba Sasserra, estaven especialitzats a robar empreses situades a polígons industrials. Hi entraven armats amb ganivets, pistoles o munchacos –una eina d'arts marcials– per intimidar els treballadors. La investigació va començar a final de l'any passat quan es van detectar diversos robatoris a polígons del Vallès Oriental i Occidental que responien a un mateix patró, és a dir, a una mateixa banda de lladres. Els atracadors havien actuat a Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de la Mogoda, Sabadell i Mollet del Vallès i sempre accedien a les empreses quan estaven a punt de tancar, entre les sis de la tarda i les nou del vespre. Poc abans de robar-hi, un dels lladres hi entrava amb el pretext que buscava feina i així aprofitava per supervisar la nau i veure quants empleats hi quedaven. Just després hi tornava a entrar acompanyat de dos lladres i amenaçaven els treballadors per aconseguir el botí. El quart membre de la banda sempre els esperava a fora de l'empresa, en un cotxe, per vigilar que ningú no els sorprengués i a punt per ajudar a fugir els lladres. Els Mossos van detenir-los quan la banda s'estava preparant per canviar el seu modus operandi i especialitzar-se en l'assalt a domicilis.

En l'escorcoll a casa dels detinguts, els Mossos van recuperar joies, telèfons mòbils i material informàtic que constava com a robat. Després de declarar davant del jutjat de guàrdia de Cervelló, el jutge va decretar l'ingrés a presó dels quatre detinguts, d'entre 36 i 55 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.