Successos

SEguretat

Mata una dona en un pis de Reus i se suïcida llançant-se pel balcó

El cos d’una dona assassinada va ser localitzat ahir a la tarda en un cinquè pis d’un bloc situat al número 14 del carrer Argentera de Reus. El cos de la dona va ser localitzat després que un home es llancés al carrer des del balcó de l’habitatge i resultés ferit d’extrema gravetat, fet que li va acabar causant la mort, sense que fos possible prendre-li declaració sobre els fets. L’home va ser recollit encara amb vida pel SEM i traslladat a l’hospital Joan XIII de Tarragona, on no van poder fer res per salvar-li la vida.

Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació amb la hipòtesi que l’home va posar fi a la vida de la dona, que tenia evidents signes de violència, i després es va suïcidar. Els investigadors treballen per realitzar la identificació oficial de les dues persones mortes i estan interrogant testimonis per esclarir la relació que mantenien víctima i homicida i si el cas s’ha de catalogar com a violència domèstica, com indiquen els indicis.

La mort violenta de la dona de Reus es converteix en el tercer homicidi conegut aquest any a Catalunya. I, a falta de certificar la relació exacta entre la dona i l’home morts ahir, en els tres casos hi ha vincles familiars entre víctima i homicida.

El 21 de gener va morir el nadó de dos mesos que havia ingressat el 4 de gener a l’hospital de la Vall d’Hebron amb ferides que presumptament li havia causat el seu pare, un jove uruguaià de 20 anys, que inicialment va ser imputat per lesions i va quedar en llibertat. Després de la mort del nadó, el jutjat va dictar presó sense fiança per al pare per un delicte d’homicidi.

A Banyoles, el 9 de gener, va ser descobert el cadàver d’una dona de 53 anys, Carme Pèlach, que havia mort apunyalada a casa seva, on hi havia una nota que havia deixat la seva filla de 17 anys en què s’atribuïa el crim i donava dues ubicacions de muntanyes properes a Banyoles on deia que aniria a suïcidar-se. Però en realitat la noia s’havia anat a refugiar en una segona residència de Platja d’Aro, on l’endemà la van detenir els Mossos. La noia va confessar el crim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia