Successos

ROSES

Demanen 15 anys per un assassinat

La fiscalia ha rebaixat fins a 15 anys la petició de condemna per a l’home que va entrar a robar a casa d’un empresari a Roses i el va matar a cops el 2005. Davant d’aquesta rebaixa, la defensa s’ha adherit a la mateixa petició. Durant el judici, l’acusat, Costel Roman, va confessar els fets responent les preguntes del fiscal.

El cas es remunta al 2005, però el judici s’ha allargat 14 anys perquè no havien trobat l’autor dels fets. Diversos rastres de sang van deixar mostres d’ADN de l’acusat, però no coincidia amb cap altra mostra. Després de detenir-lo per dos robatoris violents a Castelló de la Plana i Alacant van detectar que l’ADN coincidia amb les taques de sang a casa de l’empresari francès assassinat. Després de la confessió del crim, el cas ha quedat vist per sentència. La reduccióes va produir perquè el fiscal liva aplicar un atenuant molt qualificat per dilacions indegudes. Aquest atenuant s’aplica quan hi ha un retard en el procés penal del cas, com ha passat en aquest crim. Per aquest motiu, el fiscal Víctor Pillado ha disminuït de 22 anys a 15 la seva petició de condemna. .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia