Successos

FIGUERES

Nou dispositiu a la zona oest per droga

Els Mossos d’Esquadra van comissar 452 plantes de marihuana en dos pisos del Culubret, a Figueres. La policia va organitzar ahir un dispositiu a la zona oest de la ciutat en què van participar agents de l’ARRO, la unitat d’investigació i de seguretat ciutadana, i van fer entrades en dos habitatges. Al primer, situat al carrer Josep Bonaterra, hi van trobar 333 plantes de 50 centímetres i dues habitacions preparades per al cultiu. Al segon, ubicat al carrer Maria Llavanera, hi van descobrir dues habitacions amb 59 i 60 plantes a cadascuna. La policia va detenir una jove de 21 anys, de nacionalitat francesa i resident al barri, per la seva presumpta vinculació amb les plantacions però els Mossos mantenien ahir la investigació oberta i no descarten més arrestos.

La descoberta se suma a les 330 que van localitzar abans-d’ahir arran d’un incendi en un pis dels anomenats habitatges sindicals. Les flames van deixar tres persones ferides de poca gravetat i van obligar a desallotjar diversos veïns de l’edifici. Fonts municipals van atribuir des d’un primer moments els fets a un problema elèctric vinculat al frau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia