Enxampen uns lladres perquè duien bolígrafs de promoció del restaurant d'Aiguaviva on havien robat

La promoció els va delatar. Així podríem resumir la història de tres lladres que van robar material publicitari del restaurant Panella d'Aiguaviva. Els fets van tenir lloc dilluns a la matinada quan uns lladres es van endur begudes alcohòliques, tabac, dos pernils, llet i 250 euros de l'establiment. Els responsables del restaurant sospiten que dies abans els lladres ja havien entrat al local per dinar perquè el dia del robatori ja sabien quines portes no tenien el pestell posat.

Els lladres van haver de fugir corrents de l'indret perquè van ser sorpresos per una de les filles dels responsables de l'establiment que tornava de festa. Sortosament per als amos del restaurant, els lladres van ser detinguts en un control dels Mossos d'Esquadra i tot el material sostret va ser recuperat. Els lladres van ser enxampats després que els Mossos detectessin que portaven una capsa plena de bolígrafs que havien robat, on hi havia escrit el nom del restaurant Panella.

La mateixa nit, a l'aparcament del restaurant, els mateixos lladres s'havien intentat endur d'un camió una ampolla de colorant de l'empresa Haribo, de Cornellà del Terri. Amb les presses per marxar del restaurant els lladres es van oblidar l'ampolla a l'exterior de l'establiment i Haribo va poder recuperar el material.

D'altra banda, uns desconeguts van entrar ahir a la matinada al centre cívic La Cooperativa de Sarrià de Dalt i es van endur la caixa enregistradora del bar restaurant, que contenia uns 400 euros, i un ordinador de l'Ajuntament. Els lladres van accedir a l'edifici a través del jardí municipal i la piscina, i van trencar diversos vidres per poder entrar al bar restaurant. De les dependències destinades al centre cívic es van endur un ordinador. Les alarmes es van disparar en accedir al centre, i això fa suposar que va fer precipitar els lladres en la seva acció. Els danys materials a l'edifici són importants.

Així mateix, el dia 26 del mes passat es va perpetrar un atracament a la gasolinera Galp de Cassà de la Selva, situada a la carretera de Llagostera. Els fets es van produir cap a les vuit del vespre, quan un home que duia passamuntanyes va amenaçar amb una pistola la dependenta de l'establiment i es va endur els diners de la caixa enregistradora, a més de paquets de xiclets que hi havia en un expositor, i va fugir corrents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.