Successos

seguretat

Mor apunyalat en una baralla de nit a Cornellà de Llobregat

Un home equatorià de 22 anys mort apunyalat i dos detinguts pels Mossos és el balanç d’una batussa ahir a la matinada a l’avinguda Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat. Els veïns es van alertar cap a les cinc de la matinada per l’aldarull que feien dos grups de persones que es barallaven al carrer. Quan hi van arribar els Mossos, un dels contendents ja era mort i van practicar dues detencions: un home de 28 anys de nacionalitat espanyola, que se l’implica en la mort, i un home de 36 anys i nacionalitat equatoriana, que se’l relaciona com a participant o instigador de la baralla que va acabar essent mortal. Els Mossos van comissar un ganivet que se suposa que és l’arma del crim i continuen la investigació per esclarir els motius que van originar la batalla i cerquen altres possibles implicats i testimonis dels fets. Un cop realitzat l’aixecament del cadàver, ja amb claror de dia, es va aixecar el cordó policial i els serveis municipals es van ocupar de netejar la sang que havia quedat al carrer.

Aquest és el segon apunyalament mortal en només quatre dies a Catalunya. Diumenge al matí es va localitzar, al mig del carrer a Badalona, un home de 39 anys, originari de Guinea Bissau, que estava malferit per arma blanca. Tot i que els serveis d’emergència van anar a atendre’l, no va ser possible salvar-li la vida. Els Mossos investiguen l’homicidi i fins ahir no hi havia constància que s’hagués practicat cap detenció.

En canvi, dimarts, per sorpresa, un suposat implicat en un homicidi perpetrat a Badalona, fa uns anys, es va presentar a la seu de la Policia Local de Castelló de la Plana i va dir que anava a entregar-se perquè feia cinc anys havia matat una persona a Badalona i sabia que estava essent buscat i que tenia una ordre d’ingrés a la presó. Els policies de Castelló van demanar la identificació a l’home, de 29 anys, i van comprovar que, efectivament, li constava una requisitòria de detenció i entrada a la presó dictada per un jutjat de Badalona per un delicte d’homicidi. I el van detenir.

D’altra banda, el cas de la dona trobada morta el diumenge 17 de febrer a la platja de Somorrostro de Barcelona, que en un primer moment semblava que podia haver mort de resultes d’un fet criminal, s’ha resolt que es tractava d’un cas de suïcidi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia