Successos

Atropellament mortal a Olot

Un bus atropella una dona mentre maniobrava a l’interior de l’estació d’autobusos

S’investiga la causa

Una dona de 79 anys, veïna d’Olot, va morir ahir a causa de les ferides que li va provocar l’atropellament d’un autocar de la companyia Teisa a l’estació d’autobusos de la capital garrotxina, a prop de l’accés principal des del carrer Bisbe Lorenzana. Els fets van passar entre dos i tres quarts de deu del matí, quan l’autocar que maniobrava a l’interior de l’estació va atropellar la dona per causes que es desconeixen i que a hores d’ara està investigant la policia municipal.

Fins al lloc de l’accident es van traslladar immediatament tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses unitats de la policia municipal i dels Mossos d’Esquadra.

El personal sanitari del SEM va atendre la dona allà mateix practicant-li cures d’urgència i va decidir traslladar-la amb una de les ambulàncies fins a l’heliport, on l’esperava un helicòpter medicalitzat per transportar-la fins a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Les maniobres de reanimació que li van practicar durant el trajecte no van servir per salvar-li la vida. L’helicòpter no va arribar al Trueta i va girar cua cap a Olot.

Mentre van durar els treballs d’atenció a la víctima, es va suspendre temporalment els serveis de Teisa i del TPO. A més, es va tallar l’accés a la terminal d’autobusos de la capital garrotxina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia