Successos

Assassinat sense causa aparent al mig de Figueres

Un home marroquí, que podria tenir una alteració mental, apunyala mortalment un veí de la ciutat a la Rambla

L’agressor va llençar el ganivet i es va asseure en un banc, on el van detenir els urbans

Homicidi sense causa aparent ahir al vespre enmig de la Rambla de Figueres. Un home de 64 anys veí de Figueres que, segons testimonis, era a l’altura d’un banc de la zona del passeig, va ser apunyalat al coll per un individu que se li va acostar, sense que ningú advertís que mantinguessin cap discussió ni baralla prèvia. Després de fer-li el tall al coll, l’agressor va llençar el ganivet i se’n va anar un xic més enllà i es va asseure en un banc. Alguns testimonis que van presenciar l’escena van alertar una patrulla de la Guàrdia Urbana que baixava per la Rambla i els van assenyalar el lloc on hi havia la víctima estesa enmig d’un bassal de sang i la zona on havia anat l’agressor. Els urbans van trobar el ganivet tacat de sang sense gaires dificultats i van arrestar el sospitós, un veí de Figueres, marroquí, amb antecedents policials, que podria tenir alguna malaltia mental.

El SEM es va ocupar d’auxiliar la víctima, que van pujar a l’ambulància, però no va arribar amb vida a l’hospital, ja que la ganivetada li havia seccionat la caròtide i va resultar mortal de necessitat.

La Guàrdia Urbana va passar l’arrestat i les diligències als Mossos, que estan investigant per esclarir les circumstàncies d’un crim que, a priori, sembla que és resultat de la bogeria. Els Mossos intenten trobar si víctima i agressor es coneixien o havien tingut algun problema abans de l’apunyalament, però anit tot apuntava que no existia cap vincle entre ells. Tampoc consta que hagués cridat cap consigna que faci pensar que l’atac sense sentit al vianant fos un acte gihadista.

LA XIFRA

2
homicidis
en poc més de 24 hores s’han perpetrat a Sils i a Figueres

LA DATA

20-04-19
un agent
de la Policía Nacional de Camprodon va ser arrestat per haver matat a trets la seva xicota a Olot

S’entrega el sospitós de Sils

El sospitós d’haver clavat la punyalada que, segons va revelar l’autòpsia, va causar la mort d’un indigent a Sils es va entregar, acompanyat d’un advocat, ahir a la tarda a la comissaria dels Mossos de Girona i va quedar detingut. L’arrestat, Francisco Flores Benjumea, feia de cambrer diumenge a la tarda al bar on va entrar la víctima, un home romanès de 45 anys, segons diversos testimonis, esgrimint una ampolla trencada i amenaçant la gent que hi havia al local, entre ells alguns parents de Flores, que també han estat interrogats com a testimonis pels Mossos. L’autòpsia ha conclòs que la víctima, que es va desplomar davant de l’estació, va morir d’una punyalada al cor. Ara els Mossos estan analitzant les diferents càmeres que hi ha instal·lades al bar on es van produir els fets per comprovar si van captar el moment de l’agressió. Tot i l’entrega voluntària, Flores es va negar a declarar davant de la policia i és previst que s’expliqui davant del jutge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia