Successos

Un gos ataca a la cara un nen de 3 anys a l’Escala

Un gos ha atacat un nen de tres anys al jardí de la casa d’un veí a l’Escala i l’ha mossegat al cap i a la cara. Els fets van passar dilluns cap a tres quarts de sis de la tarda, quan l’infant i el seu pare van anar a visitar un amic en un habitatge situat al carrer del Puig. Va ser aleshores, quan el nen es trobava al jardí de la casa, que el gos, un pastor alemany, es va abraonar sobre ell. El nen va haver de ser traslladat a l’hospital Trueta de Girona en ambulància per les ferides que presentava. A l’hora de tancar aquesta edició el nen continuava ingressat a l’hospital en estat greu i amb pronòstic reservat.

Segons han informat fonts policials, l’animal tenia tota la documentació en regla i no estava considerat de raça potencialment perillosa. Arran dels fets, però, la policia local de l’Escala ha aixecat una acta en què es concreta que es considera aquest animal “perillós”. Els Mossos també han enviat diligències informatives al jutjat, però, per ara, no consta cap denúncia pels fets. En el moment de l’incident –la policia va rebre l’avís cap a tres quarts de sis de la tarda– el pare i el veí van aconseguir separar l’animal del nen sense poder evitar les ferides provocades. Quan es van produir els fets en aquesta finca de l’Escala hi havia també cinc gossos més, però cap d’ells està considerat de raça perillosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia