Successos

Un mort per una fuita d’amoníac en una fàbrica

Un altre treballador de l’empresa Carburos Metálicos, ferit greument

Un treballador mort i d’altres de ferits, un d’ells de gravetat, arran de l’explosió d’un dipòsit carregat amb amoníac. L’avís es va rebre ahir a les nou del matí per una fuita en un dels dipòsits exteriors de l’empresa que per raons que ahir s’estaven investigant va explotar. Arran de l’impacte un dels operaris va morir allà mateix i un altre va ser traslladat en estat crític a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Al lloc dels fets s’hi van traslladar els serveis d’emergències per atendre els ferits, entre els quals tres bombers del parc químic de Tarragona, un tècnic del SEM i dos treballadors més atesos pel SEM, així com una desena de treballadors de l’empresa més propera, que notaven marejos i es van dirigir als serveis mèdics. Es van mobilitzar fins a cinc dotacions de bombers, quatre unitats del SEM i dos helicòpters.

L’accident va activar el Plaseqcat en fase d’emergència que després es va rebaixar a alerta. Protecció Civil va assegurar que no hi havia risc fora de la zona afectada i que no era necessari el confinament a Tarragona ni a les poblacions properes. Tot i això va recomanar a la població que no s’acostés al polígon químic, situat al nord de Tarragona a la carretera que porta a la Pobla de Mafumet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia