Successos

La Guàrdia Urbana de Figueres comença la seva posada al dia

Aquesta setmana ja han sortit a concurs set noves places per a la Guàrdia Urbana a Figueres, totes per oposició lliure, i els que hi vulguin accedir podran fer-ho durant els primers vint dies d’aquest mes. Així mateix, també en la mateixa data ha quedat obert el concurs per incorporar un caporal; en aquest cas, unes proves de selecció que es fan pel sistema de concurs de mobilitat horitzontal.

El 31 de gener del 2019 es van jubilar quatre dels deu agents previstos per aquest any i el govern municipal va anunciar el mes de febrer que preveia la convocatòria de deu noves places que ja estarien finançades en les partides del pressupost per a l’any 2019.

L’objectiu final del govern que presidia llavors Jordi Masquef preveia augmentar la plantilla de 74 agents i arribar fins als 81 entre els anys 2020 i 2021.

La plantilla de la Guàrdia Urbana de Figueres va quedar condicionada a principis d’any, igual que la majoria de plantilles de policies locals, per l’aplicació del decret de jubilacions anticipades que permetia acollir-s’hi als agents que tinguessin més de 59 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia