Successos

Troben mort a la presó el multimilionari Jeffrey Epstein

Estava acusat d’abusar de menors i d’estar implicat en tràfic de nenes

El milionari Jeffrey Epstein, de 66 anys, acusat d’haver abusat de diverses menors i d’haver organitzat una xarxa de tràfic de nenes, va ser trobat mort ahir a la seva cel·la, en una presó federal de Manhattan, a Nova York. Epstein, que va ser detingut a principi de juliol i empresonat sense dret a fiança, va ser trobat penjat a la seva cel·la. El juliol passat ja va ser trobat inconscient també a la seva cel·la amb marques al coll i les autoritats investigaven si havia tractat ja d’un intent de suïcidi.

Divendres es van donar a conèixer unes 2.000 pàgines de documents en què una de les seves víctimes, Virginia Giuffre, que era menor quan va patir els abusos, assegurava que Epstein li va fer mantenir relacions amb polítics i rellevants figures de l’economia. Epstein ja havia complert una condemna de 18 mesos a Florida. El multimilionari va tenir entre els seus amics els presidents nord-americans Bill Clinton i Donald Trump.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia