Successos

Sis ferits lleus en un una atracció de les fires de Roses

L’atracció ha estat tancada

La porta es va obrir per causes desconegudes

La Policia Local de Roses ha tancat una atracció de les fires del municipi després d’un accident a les instal·lacions que va provocar sis ferits lleus. Segons va avançar el digital Viladeroses.cat, els fets es van produir el 15 d’agost, cap a les dues de la matinada.

La porta de l’atracció Disco Làser, coneguda popularment com “l’olla”, es va obrir quan estava funcionant, és a dir, mentre girava i quan hi havia uns quants nens i joves a dins gaudint-ne. Amb l’obertura de la porta, que es va produir per causes desconegudes i que s’estan investigant, la porta va picar amb la barana i la maquinària es va aturar de cop per seguretat; l’aturada brusca seria el que va provocar contusions a alguns dels ocupants de la instal·lació que van caure (un de 8 anys, 4 de 13 anys i un jove de 20 anys). Tots ells van ser atesos pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que es va desplaçar al lloc dels fets, i alguns van ser acompanyats fins al centre d’assistència primària de Roses, però cap va requerir el trasllat a un centre hospitalari.

En declaracions a l’ACN, el regidor de Seguretat de Roses, Joan Plana, va explicar que l’endemà dels fets un enginyer va inspeccionar l’atracció i es va acordar que continués tancada la resta de dies de fires en la programació de festa major, que s’acabarà precisament diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia