Successos

Un mort i quatre ferits en dues baralles i dos robatoris aquesta matinada a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones, dues de les quals amb lesions

Dues baralles i dos robatoris a Barcelona han provocat un mort i quatre ferits entre la nit del dijous i la matinada del divendres. Per aquests fets els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones, dues de les quals ferides.

A dos quarts de dotze de la nit hi ha hagut un robatori violent a Ciutat Vella, en concret a Sant Pere Més Baix amb Via Laietana, amb un ferit menys greu. Amb pocs minuts de diferència hi ha hagut una baralla a Horta Guinardó que ha acabat amb dos ferits d’arma blanca, que han estat detinguts. A un quart de dues de la matinada hi ha hagut un robatori al Passeig del Born, a Ciutat Vella, en què la víctima ha patit lesions superficials i l’autor ha estat detingut. Poc abans de les tres de la matinada un home ha mort després d’una baralla a Nou Barris. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets.

El robatori violent de dos quarts de dotze hauria estat protagonitzat per cinc joves que haurien robat un rellotge de luxe valorat en 8.000 a la víctima, a la qual després haurien apunyalat, segons ha avançat El Periódico.

L’home que ha mort en una baralla a Nou Barris de Barcelona tenia 47 anys i nacionalitat dominicana. Els fets han passat poc abans de les tres de la matinada d’aquest divendres quan dos homes s’haurien barallat per causes que es desconeixen. Com a conseqüència de la baralla un dels homes ha quedat ferit de gravetat i el SEM l’ha traslladat a un centre hospitalari de Barcelona on ha mort. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia