Successos

Detingut a Barcelona un fugitiu que Itàlia buscava des de fa dos anys

Les autoritats italianes l’acusen d’atracaments a bancs, tràfic de drogues i pertinença a organització criminal

L’home portava una setmana a l’Estat i s’amagava dormint en un cotxe

La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona un home amb nombrosos antecedents per atracar bancs i traficar drogues a qui la policia italiana buscava des de fa dos anys. El fugitiu portava una setmana a l’Estat i dormia en un cotxe.

Segons ha informat aquest dimecres el cos policial espanyol, el detingut, de 35 anys d’edat i considerat com una persona molt violenta, està actualment a l’espera de ser extradit a Itàlia. Aquest país va emetre una ordre de cerca i captura fa dos anys per diversos delictes comesos en aquest país.

El sospitós, que va passar deu anys a la presó a Itàlia, està acusat, entre altres delictes, d’atracar sucursals bancàries amb arma blanca, tràfic de drogues i pertinença a organització criminal.

Agents de l’Equip de Delinqüència Organitzada i Antidrogues de la Guàrdia Civil han detingut l’home, de nacionalitat italiana, quan es trobava en un vehicle als voltants de l’aeroport de Barcelona.

L’home portava set dies a l’Estat, on tractava d’ocultar-se sense domicili establert i dormint en un cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia