Successos

Mor una dona de 68 anys en una platja de Roses

Els fets van passar aquest dimecres al vespre fora de l’horari de vigilància

És la 23a víctima mortal a platges catalanes aquest estiu

Una dona de 68 anys i de nacionalitat espanyola veïna de Roses va morir aquest dimecres al vespre ofegada a la platja Nova de Roses (Alt Empordà), a l’alçada de l’avinguda de Rhode 139.

Segons informa Protecció Civil , el telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís a les 19:04 hores informant d’una persona que s’havia ofegat a la platja, i que l’havien tret inconscient de l’aigua.

Professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que hi van desplaçar l’helicòpter medicalitzat i una ambulància, van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar a la dona que estava inconscient, però no la van poder reanimar.

La platja Nova de Roses disposa de servei de socorrisme però en el moment dels fets havia finalitzat el servei de vigilància. Durant el dia d’ahir a la platja havia onejat la bandera groga per vent.

En l’emergència també van intervenir la Policia Local, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Guàrdia Civil.

Amb aquesta ja són 23 les persones que han mort a les platges catalanes en el que portem d’estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia