Quatre morts en tres accidents de trànsit a Ripoll, Sant Hilari i el Perelló

Al Baix Ebre, dos conductors van morir en xocar frontalment a l'N-340

El primer accident mortal es va produir dissabte cap a un quart de vuit del vespre al punt quilomètric 95 de la carretera C-17 al terme municipal de Ripoll, segons van indicar fonts de l'àrea de Trànsit dels Mossos. D'acord amb aquestes informacions, l'accident es va produir quan, per causes que encara es desconeixen, el conductor d'un turisme amb matrícula d'Andorra va perdre el control del vehicle, el qual va quedar entravessat a la carretera, i va ser envestit lateralment per un altre cotxe. Els dos conductors i únics ocupants dels dos vehicles implicats en l'accident van haver de ser rescatats pels bombers d'entre la ferralla dels cotxes i van resultar amb ferides de caràcter greu. Tots dos van haver de ser traslladats pels serveis mèdics d'urgència fins a l'hospital de Campdevànol.

El conductor que va resultar amb ferides més greus, el que conduïa el vehicle amb matrícula andorrana, un jove de 25 anys, va morir ahir a la matinada.

Accident a l'eix

Els segon accident mortal va tenir lloc ahir a un quart de nou del matí al quilòmetre 208 de l'eix transversal, al terme de Sant Hilari Sacalm, quan van col·lidir frontalment un turisme que anava en direcció a Vic i un tot terreny que anava en direcció a Girona.

A causa de l'accident, les dues persones que viatjaven amb el tot terreny van haver de ser traslladades amb ferides greus a l'hospital de Vic. El conductor i únic ocupant del turisme, un veí de Girona de 65 anys, va haver de ser traslladat, amb ferides greus, a bord d'un helicòpter fins a l'hospital Trueta de Girona, on va morir.

Per culpa del sinistre, la circulació de vehicles per aquella zona de l'eix transversal es va tallar prop d'una hora. Durant aquest temps, els equips dels Bombers van rescatar els ferits d'entre la ferralla i després van netejar la carretera amb els serveis de manteniment, els quals, juntament amb els mossos, els operaris de grues i els equips mèdics, també s'havien desplaçat fins al lloc de l'accident.

El tercer i darrer accident mortal es va produir ahir a dos quarts de vuit del vespre a l'N-340, al pas d'aquesta via pel municipi del Perelló. Segons els agents de policia, dos turismes van xocar frontalment i, a conseqüència de l'impacte, van morir-ne els dos conductors. A dos quarts de deu de la nit, encara no s'havia difós la identitat d'aquestes víctimes. De resultes de l'accident, també van rebre ferides de diversa consideració la resta d'ocupants dels dos vehicles, tot i que tampoc es va detallar quantes persones hi anaven ni cap altra dada. La col·lisió va provocar retencions a l'N-340, en els dos sentits, a la demarcació de Tarragona.

L'ensurt a l'estació d'esquí

Un nen de 7 anys, veí de Sabadell, va acabar ahir amb lesions abdominals després de caure d'un telecadira de la Masella des d'una altura de 15 metres. L'accident va passar a dos quarts de 12 del migdia quan el nen va caure del telecadira Jumbo Tosa, un remuntador que dóna accés de la cota 1.950 a la cota 2.500. Els serveis de pistes de la Masella i els serveis mèdics de l'estació d'esquí, juntament amb els bombers, van rescatar el nen i amb un helicòpter el van traslladar al pla de Masella on l'esperava una ambulància que el va dur a l'hospital de Puigcerdà. El nen va rebre l'alta mèdica ahir a la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.