Successos

Troben els cossos d’un matrimoni que feia dies que eren morts a l’interior del seu domicili

Els veïns van alertar que feia dies que sentien una fortor i no veien la parella

Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets, que estan sota secret de sumari

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un matrimoni d’edat avançada al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, segons ha informat aquest diumenge el mateix cos.

La policia va localitzar els cossos aquest dissabte poc abans de la mitjanit a l’interior del domicili de la parella, situat al carrer Mossèn Amadeu Oller, al barri de la Bordeta.

Els agents van anar al lloc dels fets després de rebre l’alerta dels veïns, que feia dies que sentien una forta pudor provinent de l’habitatge i no veien els dos avis.

Després de rebre aquest avís, la policia va localitzar un fill del matrimoni que va acudir a obrir la porta i va trobar els cossos sense vida a les 23.55 hores.

Agents de la policia científica han inspeccionat aquest matí el domicili per recollir indicis que permetin reconstruir el succés.

Tot indica que feia dies que la parella estava morta. A l’espera del resultat de l’autòpsia, totes les hipòtesis estan obertes, segons fonts de la policia.

Els investigadors han comprovat que la porta d’entrada a l’habitatge estava tancada per dins i no té signes d’haver estat forçada, el que podria descartar el possible mòbil del robatori o la intervenció d’una tercera persona, encara que això no podrà concretar-se fins que no finalitzi la investigació.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació. L’autoritat judicial ha decretat secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia