Condemnen a sis anys de presó un patriarca que va matar un membre del clan rival

Dues famílies enfrontades que acaben a trets i amb una víctima mortal. L'Audiència de Barcelona ha condemnat a sis anys de presó Alfonso Jiménez, patriarca d'una família gitana, acusat d'haver matat a trets el membre d'un clan rival l'octubre del 2005, a Mollet del Vallès.

Segons la sentència, el tiroteig es va produir després que el clan rival, els Amador, hagués anat a casa dels Jiménez a demanar explicacions de per què la noia menor d'edat dels Amador havia trencat la relació amb un home de la família Jiménez. La discussió es va acabar amb la mort d'un membre dels Amador per un tret al cap disparat per Alfonso Jiménez. La família Jiménez, després dels fets, va fugir a Valladolid i no va ser fins tres mesos després, quan el patriarca va tornar a Mollet, que els Mossos d'Esquadra el van detenir. En un principi, el fill de Jiménez també estava acusat, però finalment la fiscalia va retirar els càrrecs perquè el seu pare el va exculpar en el judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.