Successos

Mor ofegada una banyista al Moll Grec de l’Escala

La víctima, una dona de 58 anys i de nacionalitat espanyola, va perdre la vida a mitja tarda d’ahir

Una dona de 58 anys, de nacionalitat espanyola, va morir ahir ofegada a l’Escala. Segons va informar Protecció Civil, els fets van passar pels volts d’un quart de sis de la tarda a la platja del Moll Grec d’Empúries. Diverses persones que van presenciar els fets van alertar a les emergències, a través del telèfon 112, que havien tret una dona de l’aigua que respirava amb molta dificultat. Les mateixes fonts van indicar que el socorrista de la platja va practicar les primeres maniobres de reanimació cardiopulmonar a la víctima. En arribar, els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van desplaçar dues ambulàncies fins al lloc dels fets, van assumir la feina de reanimació de la dona. Però, malgrat els esforços per reanimar-la, no els va ser possible salvar la vida de la banyista. En el moment de l’accident, en aquesta platja –que disposa de servei de vigilància i socorrista– onejava la bandera groga de perill a causa de la mar arrissada que hi havia ahir a la tarda.

Amb aquesta nova víctima d’ofegament ja són 14 (la meitat que a tot Catalunya) les persones que han perdut la vida a les platges gironines aquesta temporada d’estiu, que finalitza de manera oficial el dia 15 de setembre. La xifra és molt alta, en comparació amb la de l’any passat, ja que en tota la temporada hi van perdre la vida, ofegades, sis persones.

LA XIFRA

14
persones
han mort ofegades aquesta temporada a la costa gironina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia