Successos

Detingut per haver robat en habitacions d’hotel a s’Agaró

L’arrestat, veí de Sant Feliu de Guíxols, ha quedat en llibertat en espera de judici

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Sant Feliu de Guíxols per haver entrat a robar a quatre habitacions d’hotels de s’Agaró. La detenció és el resultat d’una investigació oberta a l’agost arran d’una sèrie de robatoris amb força a l’interior d’habitacions d’allotjaments amb el mateix modus operandi. Els dos primers robatoris van ser el 14 d’agost passat en un hotel. El lladre va saltar la tanca perimetral i, una vegada dins del recinte, va forçar la porta corredora de dues cambres. De l’interior es va emportar un rellotge i un miler d’euros. El tercer fet va ser el 2 de setembre en un altre hotel del nucli. També forçant l’accés, el lladre va robar un ordinador, una motxilla i 800 euros. L’endemà es va produir un quart robatori en un altre establiment hoteler de la mateixa població, on el lladre va sostreure un ordinador portàtil, documentació i 80 euros.

Identificat per càmeres

Els Mossos, després dels primers robatoris, van endegar una investigació per identificar el sospitós. Una vegada estudiats diferents indicis i imatges dels establiments, els agents van identificar un home com a presumpte autor dels fets i el van detenir divendres passat. Té nombrosos antecedents, nacionalitat espanyola i 32 anys. El van arrestar com a suposat autor de quatre robatoris amb força. Va passar a disposició judicial el 7 de setembrei va sortir en llibertat mentre espera el judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia