Successos

El jove que va apunyalar una noia al Port Olímpic es lliura al jutjat

El jutge decreta l’ingrés a presó preventiva del sospitós

L’altre implicat continua en parador desconegut

L’individu que presumptament va apunyalar mortalment una jove de 26 anys en una cocteleria del Port Olímpic de Barcelona la setmana passada s’ha lliurat en un jutjat de Barcelona, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

El Jutjat d’Instrucció número 14 de Barcelona ha decretat presó preventiva per a aquest jove, un dels coautors de l’apunyalament mortal que va tenir lloc la matinada del passat 4 de setembre a l’interior d’un local d’oci de la capital catalana, segons han informat fonts jurídiques.

La investigació d’aquest succés, en el qual també va quedar ferit un vigilant de seguretat del local, es manté en secret, encara que alguns testimonis van assegurar que l’agressió es va produir després d’un intent de robatori de les pertinences de la víctima, entre elles el seu telèfon mòbil.

Tant l’agressor com el seu acompanyant, tots dos majors d’edat i de nacionalitat espanyola, estaven en parador desconegut des que van fugir la matinada en la que presumptament van cometre l’apunyalament, però un d’ells ha decidit personar-se aquest dijous davant la Justícia.

Els Mossos d’Esquadra havien aconseguit identificar-los gràcies especialment a les imatges captades per les càmeres de seguretat del local i estaven intentant localitzar-los per detenir-los com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi.

Els fets van ocórrer al voltant de les tres de la matinada a l’interior de la cocteleria Smart del Port Olímpic, al districte de Sant Martí, quan la víctima, també de nacionalitat espanyola i veïna del Vendrell (Baix Penedès), es va adonar que dues persones intentaven robar-li el mòbil i va avisar el vigilant de l’establiment.

L’agent de seguretat va aconseguir recuperar el telèfon de la jove i tot seguit anava expulsar el local als suposats lladres. Però, segons el relat de diversos testimonis, en aquell moment un dels homes va treure una navalla i va apunyalar el vigilant a l’estómac i la jove al pit.

La víctima va ser evacuada en estat crític a l’Hospital del Mar, però va morir al cap de poca estona d’arribar-hi. El vigilant va patir ferides de diversa consideració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia